perjantai 11. huhtikuuta 2014

Nico on saapunut

Eli siis uusi nukkeni Isul Nekoneko Maomao, Nico tuli keskiviikkona. Poika on aivan ihana. ;_; Nuken mukana tuli tosi paljon vaatteita, mutta vaan muutamat niistä tulevat Nicon käyttöön, sen verran tyttömäisiä olivat. Chipit vaihdoin Emilien chippeihin ja Emilie puolestaan sai Nicon chipit. Pojalle pitää hankkia ainakin kunnon kengät ja uusi peruukki, tuo mukana tullut peruukki oli ihan hyvä laatuinen, mutta ei sovi yhtään Nicolle.

Sitten vähän Nicon hahmosta. Pojan koko nimi on siis Nico di Angelo ja jotkut varmaan tunnistavat sen olevan Percy Jackson ja Olympoksen sankarit kirjoista. Ihan täydellinen kopio kirjanhahmosta Nico ei tule olemaan, muutamia piirteitä aijon muuttaa. Jonakin päivänä kun jaksan, niin yritän saada tehtyä Nicolle oman sivun tuonne ylös ja täydentämään myös Emilien ja Mayn sivuja.

Tähän loppuun vielä muutamia kuvia ihanuudesta. Laatu on mitä on, puhelimella kun ei mitään laatukuvia oikein saa. Yritin kuitenkin parantaa niitä vähän muokkaamalla. :)

6 kommenttia:

 1. Oiih! Nekoneko MaoMao on yksi lemppareistani <3 Herra näyttää oikein suloiselta uusilla chipeillään.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Sun kaikki nuket on ihania! :3

  VastaaPoista
 3. Hei sinut on haastettu! Käyppä katsomassa: http://vaahtokarkkisaaret.blogspot.fi/2014/05/heei-anteeksi-kamalasti.html

  VastaaPoista
 4. Oletko tauolla, kun et ole laittanut pitkään aikaan tänne mitään? Toivoisin, että postaisisit taas jostain, koska tämä on niin hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 5. ......huoh
  Nico ei todellakaan ole ruskeasilmänen, älypää. Ja mikäli aiot muka pitää nuken Nicon hahmossa niin yritä edes kuvata kunnolla niin kuin Nicoa kuuluukin ._____.

  että ärsyttää nää wnb-fanit jotka vaan pilaa koko hahmon...

  VastaaPoista